0

Multimedia

Detaliile conteaza

Frumusețea se afla în detalii. Mobilierul cu finisaje precise, țesăturile plăcute la atingere și farmecul elementelor decorative vă va face interiorul casei, unic. Descoperiti gama larga de mobilier, canapele si accesorii de la Black Red White și bucurați-vă de selecție facuta!

Cum se fabrica o canapea

Arunca o privire în spatele scenei productiei de mobilier tapitat Black Red White. La fiecare etapă, tehnologia modernă intalneste o lucrare precisă și de neînlocuit realizata de mâini omenești. Ne străduim să facem fiecare canapea, coltar sau fotoliu în așa fel încât acestea  sa ofere cel mai înalt confort de odihnă.

Mobilier cu un luciu intens

Descoperiti secretele productiei de mobilier lacuit - Black Red White. Grație proceselor avansate, tehnologiilor inovatoare și cea mai bună calitate a materialelor, putem oferi produse care îndeplinesc cele mai exigente cerințe. Noi vom avea grijă de fiecare detaliu.

Tehnologii avansate

Tehnologiile moderne reprezintă un element esențial al centrelor de producție Black Red White. Procesul automatizat al producției de mobilier permite eficienta si siguranta maxima. Grație utilajelor high-tech obținem o precizie peste medie în prelucrarea generală a materialelor - de la tăierea materialelor la slefuirea elementelor decorative.

Magia lemnului

Multi-funcționalitatea, fiabilitatea și frumusețea lemnului sunt motivele pentru care, în ciuda materialelor mai noi, lemnul rămâne o perfecțiune imposibil de atins. Valorile sale atemporale estetice asigură frumusețea și durabilitatea meselor și scaunelor de la Black Red White.

Camere de luat masa

Mesele in familie vor fi chiar mai plăcute și întâlnirile cu prietenii - de neuitat, dacă le organizați într-un spațiu amenajat corespunzător. Scaune confortabile, mese mari pliante, mese universale mai mici, dulapuri, vitrine și mai multe piese de mobilier modern și clasic pot fi găsite în categoria Camerelor de luat masa. Aveți posibilitatea de a alege în mod liber între diferite modele, culori și tehnici de fabricație - am pregatit o multime de propuneri interesante astfel încât toată lumea poate alege ceva pentru ei înșiși.

Dormitoare

Dormitorul este un loc de dormit și, de asemenea, un spațiu pentru depozitare. Asigurați-vă că este confortabil și mobilat în mod adecvat. În salonul Black Red White, în Zona Dormitoare, propunem soluții care vor ajuta să indeplineasca aceste conditii. Printre acestea se numără paturi disponibile pe diferite dimensiuni și stiluri, comode, dulapuri, mese dressing, noptiere și multe altele. Amintiți-vă, de asemenea, sa alegeti o saltea corespunzătoare - aceasta este baza pentru un somn sănătos! Specialistii nostri va vor consilia cu privire la un model potrivit care va satisface așteptările dumneavoastră.

Camere de tineret

Cum sa faci camera tânărului un loc remarcabil și, în același timp, un loc perfect pentru studiu, joacă și odihnă? Este suficient sa vizitezi Zona Camere de tineret din cadrul salonului Black Red White, unde mobilierul cu design original și scheme de culori interesante este disponibil, stimulând imaginația celor tineri. El se distinge prin calitatea înaltă, siguranța utilizării și a funcționalității. Aduna întreaga familie și împreună veți alege un birou, un pat și poate întregul set de mobilier, care va fi cel mai potrivit pentru camera copilului.

Mobilier tapitat

Dacă sunteți în căutarea unei canapele confortabile, fotoliu confortabil sau a unui coltar practic, va invitam sa cunoașteti ofertele noastre. În Zona Mobilierului tapitat există o gamă largă de canapele, pe care le vom personaliza pentru tine folosind tesatura aleasa. Vezi cu ochii tai faptul că în Black Red White poti decide cu privire la proiectarea canapelei ideale pentru tine.

Bucătării

Doriți să proiectați o nouă bucătărie sau sa improspatati aspectul celei existente? Vedeti ce am pregătit pentru dvs. în Zona Mobilierului de bucatarie. Aici veți găsi o gamă completă, de la seturi economice, prin sistemele funcționale de dulapuri de bucătărie ale gamei Family Line , pana la linia cea mai extinsă de bucătării realizate la comandă. Noi oferim posibilitati nelimitate de asamblare a unei bucătării moderne, clasice sau stil provensal, cu fronturi de lemn, lăcuite sau de sticla. În plus, puteți alege din gama completă de soluții practice care vă vor ajuta să dezvoltati interiorul fiecărui dulap și sertar. Aveti mai multe idei? Puteți conta pe designerii noștri din studiourile destinate bucătăriilor Black Red White, care vor proiecta o bucătărie în conformitate cu gustul si nevoile dumneavoastra.

Accesorii pentru interior

Știai ca alegerea corespunzătoare a accesoriilor este cheia pentru un design de bun gust in stilul tau preferat. O pernă viu colorată, un vas frumos format, un set pentru cină elegant, lumina atmosferică sau ceva pufos. Cateva mici detalii sunt suficiente pentru a schimba complet caracterul oricarui interior. In Zona Accesoriilor pentru interior va oferim textile, decoratiuni, covoare, corpuri de iluminat și accesorii necesare pentru bucatarie, dressing, baie sau sufragerie, grație cărora apartamentul dvs. va câștiga un nou caracter, odihnit.

Camere de zi

Camera de zi este locul in care iti petreci mult timp cu prietenii și familia. În timpul selectarii mobilei, tineti cont de nevoile și obiceiurile membrilor familiei - în acest spațiu toată lumea  trebuie să se simtă confortabil și în largul său, în fiecare zi. Vizitează Zona Camera de zi în salonul Black Red White, locul din care vei achiziționa mobilier modern sau clasic - incepand cu diverse dulapuri, biblioteci, dulapuri cu sertare, pana la mese și vitrine. Aici vei gasi tot ce este necesar pentru ca, camera de zi să fie practica și funcționala.