0

Despre noi

Black Red White este unul din cel mai mari producători și ditribuitori de mobilier din Europa. Suntem Distribuitori în Romania ai holding-ului Black Red White, care ofera de peste 20 de ani cea mai cuprinzatoare gama de mobilier disponibil pe piața, inclusiv mobilier de înaltă calitate, camere de zi, mobilier de bucătărie, dormitoare, holuri, canapele, mese și scaune. Ele se disting prin calitatea exceptionala, tehnologia moderna și un design atrăgător și variat.


Protecția mediului

Una dintre prioritățile Black Red White este preocuparea pentru mediul înconjurător și utilizarea rațională a resurselor naturale.Acest lucru înseamnă că societatea este în conformitate cu normele legale în vigoare și îmbunătățește procesele sale pentru a se asigura că produsele sale sunt conforme cu cerințele de mediu.
Toate produsele de mobilier din gama noastră au certificatele de durabilitate necesare, în timp ce materialele și componentele utilizate în producerea lor au certificate de salubritate. Acest lucru demonstrează că gama de produse Black Red White este în conformitate cu standardele Uniunii Europene.